Renault Mégane private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Renault Mégane private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Mégane Private Leasen

Wil jij graag een Renault Mégane leasen? Zoek dan niet verder, want je bent hier op het juiste adres. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de kosten en de voordelen van een private lease Renault Mégane. Zo worden de kosten opgebouwd aan de hand van een aantal factoren.

Hierbij wordt er gekeken naar de catalogusprijs, het aantal kilometers per jaar, de contractduur en de transmissie van de auto. Eventuele opties/accessoires hebben ook invloed op de prijs, omdat deze de catalogusprijs van de auto verhogen. Houdt hier dus altijd rekening mee.

Voordelen Renault Mégane leasen

Het grootste voordeel van een private lease Mégane is dat je een gloednieuwe Renault Mégane samenstelt voor één vast bedrag per maand. Je hoeft het volledige aankoopbedrag dus niet in één keer te betalen. 

Verder in deze tekst lees je meer over de verschillende modellen en uitvoeringen van de Renault Mégane private lease auto. Zo is er een Hatchback- en Estate model beschikbaar, maar daar lees je bij de meest gestelde vragen meer over. Wil je lezen over Renault private leasen? Klik dan hier!

Leasebedrag van de Mégane berekenen

De maandelijkse leaseprijs is altijd inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud. Hierdoor weet je precies waar je iedere maand aan toe bent en houdt je ook nog eens ruimte over voor andere investeringen. Ga snel door naar de vergelijker om direct het leasebedrag van de Renault Mégane te berekenen.

Meest gestelde vragen over Renault mégane Private Lease

Voordelen van Renault Mégane private lease auto

Een Renault Mégane lease particulier editie kent vele voordelen. Wij hebben daarom de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien wat er zo handig is aan een private lease Renault Mégane.

  • Rijdt een gloednieuwe Renault Mégane voor een vast bedrag per maand
  • Renault is aangesloten bij de stichting ‘Keurmerk Private Lease’
  • Altijd 14 dagen bedenktijd nadat je het leasecontract hebt afgesloten
  • Een vast prijs per maand voor de auto, wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
  • Ontstaat er schade? Dan kun je langs bij een Renault dealer bij jou in de buurt
  • Pechhulp is standaard meeverzekerd bij de verzekering

Zoals je ziet brengt een Renault Mégane private lease auto vele voordelen met zich mee. Jij kunt hier ook gebruik van maken als je kiest voor een Renault Mégane lease auto.

De Renault Mégane Hatchback uitvoeringen

Wil je graag een compacte Renault Mégane leasen? Dan is de Renault Mégane Hatchback een geschikt model voor jou. Deze is daarnaast verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen die onderling vooral verschillen in exterieur en interieur.

Dit houdt in dat ze veel op elkaar lijken, maar toch net wat anders zijn. Zo is er een Basis-, Comfort- en Luxe uitvoering.

De Basis- en de Comfort uitvoering zijn voorzien van een motor met een vermogen van 102 pk, terwijl de Luxe uitvoering over een motor beschikt met een vermogen van 115 pk. Verder verschillen de uitvoeringen alleen in opties en accessoires.

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De private lease Renault Mégane Estate is het Station model van de Renault Mégane en is dus meer geschikt als gezinsauto. Wil jij graag een Renault Mégane Estate leasen?

Dan heb je hierbij nog de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen, namelijk een Basis-, Comfort- en Luxe uitvoering. De Luxe uitvoering de private lease Mégane Estate is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 115 pk.

Daarentegen beschikken de Basis- en Comfort uitvoering over een standaard motor met een vermogen van 102 pk. Daarnaast verschillen ze in opties en accessoires, zoals velgen en navigatiesystemen.

Hoe vind ik Renault Mégane private lease acties?

Ben jij benieuwd of er ergens Renault Mégane private lease acties worden aangeboden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina.

Door hier je gegevens en eventuele wensen in te vullen kom je erachter welke model en welke uitvoering van de private lease Renault Mégane aansluit op jouw wensen.

Heb je een model gevonden die bij je past? Vergelijk dan de verschillende aanbieders met elkaar om te weten te komen welke de beste voorwaarden heeft. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van filters om bijvoorbeeld de goedkoopste private lease Renault Mégane te vinden.

Specificaties Renault Mégane

Bekijk alle private lease merken in Nederland