Renault Scénic private lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Renault Scénic private lease en lees alles over dit populaire model van de Franse fabrikant.

Renault Megane

1.8 liter / 279 pk
Benzine, Automaat

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Megane? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Twingo

1.0 liter / 71 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Twingo? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Clio

1.0 liter / 90 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Clio? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Kadjar

1.2 liter / 131 pk
Benzine, Handgeschakeld

Carosserie: Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over het leasen van de Renault Kadjar? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Renault Scénic Private Leasen

Ben jij op zoek naar een private lease Renault Scenic? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij gaan jou namelijk meer vertellen over de kosten en de voordelen van een Renault Scenic lease auto. Onder het kopje meest gestelde vragen lees je meer over de verschillende uitvoeringen van de private lease Renault Scenic.

Voordelen Renault Scénic leasen

Het grootste voordeel van een Renault Scenic private lease auto is dat je een gloednieuwe auto volledig samenstelt naar eigen wens voor een vast bedrag per maand. Hierdoor hoef je niet in één keer het volledige aankoopbedrag neer te leggen en weet je precies waar je iedere maand aan toe bent.

Bovendien is het maandelijkse leasebedrag inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud. Daarnaast hoef jij dus alleen nog maar te tanken. Je houdt daardoor ook nog eens ruimte over voor andere uitgaven. Wil je nog meer lezen over het Renault private leasen? Klik dan op de link voor meer informatie. 

Leasebedrag van de Scénic berekenen

De kosten worden bepaald aan de hand van een aantal verschillende factoren. Hierbij wordt er gekeken naar het aantal kilometers per jaar, de contractduur, de catalogusprijs en eventuele opties en accessoires.

Deze opties en accessoires zorgen er namelijk voor dat de aanschafprijs van de auto wordt verhoogd, waardoor het maandelijkse bedrag natuurlijk ook hoger wordt. Bereken direct het leasebedrag van de Renault Scénic in de vergelijker!

Meest gestelde vragen over Renault Scénic Private Lease

Voordelen van de Renault Scenic private lease

Kies je voor de Renault Scenic private lease? Dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Wij hebben hieronder de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien waarom het verstandig zou kunnen zijn om te kiezen voor een Renault Scenic lease auto.

  • Het maandelijkse leasebedrag is altijd inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.
  • Stel een gloednieuwe auto volledig samen naar eigen wens
  • Je hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar je betaalt een vast bedrag per maand
  • Na het afsluiten van het leasecontract heb je 14 dagen bedenktijd
  • Ontstaat er schade aan de auto? Dan kun je terecht bij een Renault dealer bij jou in de buurt
  • Pechhulp onderweg is standaard meeverzekerd bij de All Risk verzekering

Zoals je kunt zien zijn er veel voordelen verbonden aan een private lease Renault Scenic.

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De private lease Renault Scenic is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende uitvoeringen, waarbij je zelf nog kunt kiezen tussen verschillende motoren.

Zo heb je de keuze uit de Life- Limited- en Intens uitvoering. Deze verschillen niet alleen in prijs, maar vooral ook in opties en accessoires.

Daarnaast zijn de verschillende uitvoeringen nog beschikbaar met verschillende motoren. De Life- Limited en Intens uitvoering worden namelijk standaard geleverd met een benzine motor met een vermogen van 115 pk en heten daarom de TCe 115 modellen.

Verder heb je nog de TCe 140- en TCe 160 modellen die voorzien zijn van een motor met een vermogen van 140 en 160 pk. Bovendien is de Life Renault Scenic lease auto standaard voorzien van kofferruimteverlichting en digitale kofferontsluiting.

Daarentegen zijn de Limited- en Intens private lease Renault Scenic voorzien van een keyless startsysteem en parkeerinformatie d.m.v. radar.

Uitvoeringen van de Renault Grand Scenic

De Renault grande Scenic private lease auto is een verlengde versie van de private lease Renault Scenic. Dit model is dus net iets groter, maar wel beschikbaar in dezelfde uitvoeringen als de Renault Scenic.

Zo heb je hierbij de keuze uit een Life- Limited- en Intens uitvoering. Daarnaast zijn er nog verschillende uitvoeringen met een andere motorinhoud, namelijk de TCe 115-, TCe 140 en TCe 160 modellen.

Hierbij hebben de TCe 115 modellen een vermogen van 115 pk en is hiermee de standaard uitvoering. Bovendien zijn de TCe 140 en TCe 160 modellen voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 140- en 160 pk.

Dit is natuurlijk hetzelfde als bij de Renault Scenic private lease auto. Het enige verschil met de private lease Renault Grand Scenic is dus de grootte van de auto.

Renault Scenic lease deals, hoe vind ik deze?

Wil jij weten of er ergens Renault Scenic lease deals zijn? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina.

Hier vul je al jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welk model en uitvoering en het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Daarnaast kom je er ook direct achter wat de kosten zullen zijn voor jou private lease Renault Scenic. Gebruik verschillende filters om specifiek te zoeken op bijvoorbeeld ‘de goedkoopste’. De lijst die vervolgens verschijnt zal je dan eerst de goedkoopste laten zien.

Op deze manier kom je er al gauw achter of er Renault Scenic lease deals zijn. Houdt er wel rekening mee dat het verstandig is om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je dat je niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste Renault Scenic private lease auto vindt die aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Specificaties Renault Scénic

Bekijk alle private lease merken in Nederland