Volvo V60 Private Lease

Bekijk alle mogelijkheden voor de Volvo V60 private lease en lees alles over dit populaire model van de Zweedse fabrikant.

Volvo v40

1.5 liter / 122pk
Benzine, Automaat

Hatchback

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volvo V40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60

1.6 liter / 150pk
Benzine, Handgeschakeld

Stationwagen

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de prachtige Volvo V60? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo XC40

1.5 liter / 129pk
Benzine, Handgeschakeld

Lower-SUV

5 Deurs, 5 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de meest populaire XC40? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo C30

1.6 liter / 100pk
Benzine, Handgeschakeld

Coupé in NL

3 Deurs, 4 Stoelen

Transmissie: Automaat & Handgeschakeld

Meer details

Wil jij meer weten over de Volco C30? Druk snel op de groene button hieronder voor alle informatie, details en prijzen!

Volvo V60 Private Leasen

Ben jij op zoek naar een private lease Volvo V60? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Wij gaan jou namelijk meer vertellen over de voordelen en de kosten van een Volvo V60 lease auto. Het grootste voordeel van V60 leasen is dat je een gloednieuwe auto volledig samen kunt stellen naar eigen wens.

Voordelen V60 leasen

Hiervoor betaal je een vaste prijs per maand, zodat je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. De maandelijkse prijs is altijd inclusief All Risk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud.

Daarnaast hoef je dus alleen nog maar te tanken. De prijs van een Volvo V60 private lease wordt opgebouwd aan de hand van een aantal factoren. Zo wordt er allereerst gekeken naar de aanschafprijs van de auto. Meer weten? Lees dan alles over een Volvo private lease.

Leasebedrag V60 berekenen

Daarnaast hangt de prijs af van het aantal kilometers per jaar, de contractduur, eventuele opties/accessoires en de transmissie van de auto (handgeschakeld of automaat). Als je direct wilt weten wat de maandelijkse kosten zijn voor Volvo V60 lease auto, dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina. Je vult hier namelijk al jouw gegevens en wensen in om erachter te komen welke Volvo V60 bij jouw past.

 • Gebruik de filters voor prijzen, contractduur, aantal kilometers en vindt de Volvo die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Heb je alle gegevens ingevuld?
 • Dan verschijnt er vervolgens een lijst van Volvo V60 lease auto’s van verschillende aanbieders die voldoen aan jouw eisen.

 

Meest gestelde vragen over Volvo V60 Private Lease

Welke uitvoeringen zijn er allemaal beschikbaar?

De private lease Volvo V60 is verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit de Standaard-, Momentum-, Momentum Pro-, Inscription- en de R-design Volvo V60. De standaard uitvoering van de Volvo V60 lease auto wordt standaard geleverd met een vermogen van maar liefst 190 pk, net als de overige uitvoeringen.

Het verschil tussen deze uitvoeringen zit hem namelijk vooral in het in- en exterieur. Dit wil zeggen dat de auto’s er allemaal anders uitzien, maar dat de motorinhoud en dergelijke precies hetzelfde zijn. 

Daarnaast bepaal je zelf de kleur, opties en eventuele accessoires van de Volvo V60. Alle uitvoeringen van de Volvo private lease V60 zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Een automaat is over het algemeen duurder, maar wel ideaal voor het rijden van lange afstanden.

Welke zekerheden heb je met een Volvo Car lease?

Door te kiezen voor een Volvo Car lease, of een andere grote Nederlandse leasemaatschappij kun je er zeker van zijn dat het Keurmerk Private lease wordt gehanteerd. De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn als volgt opgesteld:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Meer lezen over waarom dit keurmerk belangrijk is? Klik dan op de link.

Wat is de Volvo V60 hybride private lease?

De Volvo V60 Hybride private lease editie is, de naam zegt het al, een hybride uitvoering van de Volvo V60. Wil je de Volvo V60 Hybrid private lease graag aanschaffen?

Ga dan van tevoren goed na of een Hybride auto geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Woon je bijvoorbeeld in de stad? Dan zal het brandstofverbruik vele malen minder zijn dan bij een normale benzineauto.

Omdat de benzinemotor samenwerkt met een elektromotor en accu hoef je hierdoor dus minder vaak te tanken. De Volvo V60 T8 Twin Engine is bovendien het nieuwste model van de Volvo V60 Hybrid.

Dit nieuwe model is een acht-trap automaat en beschikt over maar liefst 390 pk aan vermogen. Verder is dit model uitgevoerd met veel luxe opties die het comfort bevorderen, waardoor het een ideale lease auto is. 

Wat zijn de voordelen van een V60 prive leasen?

Wanneer je kiest voor een Volvo V60 lease auto maak je gebruik van vele voordelen die private lease met zich meebrengt. Sluit je een leasecontract af bij Volvo? Dan maak je gebruik van de volgende voordelen:

 • Je bent altijd All Risk verzekerd met een eigen risico van €300,-
 • De maandelijks te betalen prijs is inclusief wegenbelasting
 • Onderhoud en reparatie zit standaard inbegrepen, hiervoor kun je terecht bij een Volvo-dealer bij jou in de buurt
 • Inclusief Volvo Card voor Volvo Assistance en speciale Volvo Card aanbiedingen
 • Recht op pechhulp in Nederland en andere Europese landen
 • Er worden nooit extra kosten in rekening gebracht mits je voldoet aan de gemaakte afspraken

De voordelen die je hierboven ziet gelden alleen voor de mensen die hebben gekozen voor een private lease Volvo V60. Jij kunt hier vandaag nog gebruik van maken wanneer je kiest voor een de Volvo V60 private lease auto. 

Specificaties Volvo V60

Bekijk alle private lease merken in Nederland